הסיפור של שנדי

בשנת 1983 השיקה טמפו, לראשונה בישראל, משקה אלכוהולי קל בשם “שנדי” – שילוב של בירה בעלת 1.9% אלכוהול ולימונדה.

באפריל 2010 החליטה טמפו להשיק מחדש את המשקה האהוב, שזכה למתיחת פנים וטעמים מפתיעים: לימון ליים, אפרסק ותפוח. בתוך שנתיים בלבד קפצו מכירותיה של בירה שנדי פי 4.

בירה שנדי המחודשת לא מפסיקה לקטוף פרסים – בשנת 2010 הוכרזה כמוצר השנה וגרסת התפוח זכתה בפרס סיאל היוקרתי לחדשנות מוצרים בצרפת.

בכל שנה מוציאה טמפו מהדורה קיצית מוגבלת של בירה שנדי. בשנה שעברה הייתה זו מהדורת הביטר למון, שזכתה בפרס מוצר השנה לשנת 2012. שנדי אבטיח טרופי שהושק בקיץ 2012 זכה אף הוא בפרס מוצר השנה. בקיץ 2013 את שנדי אננס.